Lucas van Velden

Mijn naam is Lucas van Velden, geboren in 2003. Op mijn vijfde ben ik begonnen met judo in Eibergen. Nadat ik heb gejudood bij een aantal clubs in de regio ben ik op mijn 14e naar SJO gegaan. Na aardig wat tripjes naar het buitenland gehad te hebben ben ik in 2020 gestopt met topsport.

Op dit moment studeer ik nog sport & coaching op het Johan Cruyff College in Enschede.
Nadat ik zelf ben gestopt met topsport ging ik al snel stage lopen bij Stijn en Sirach. Na een jaar stage lopen en veel geleerd te hebben, ben ik zelfstandig gaan lesgeven op Prismare. Dit werd steeds meer en meer en heeft ertoe geleid dat ik nu alle jeugdlessen mag verzorgen.

Ik kijk ernaar uit om deze uitdaging aan te gaan en mooie momenten te beleven!

.

Stijn Jager

Judoleraar

Mijn naam is Stijn Jager, geboren in 1996. Ik ben opgegroeid in Markelo en daar op mijn zesde samen met mijn zus Hilde gestart met judo. Dat vooral om mijn energie kwijt te kunnen en om te leren vallen. Van een beginnend wedstrijdjudoka ben ik uiteindelijk doorgegroeid naar een fulltime topsporter.Op het CIOS in Heerenveen heb ik een leerzame opleiding gevolgd tot trainer/coach. Daar heb ik jarenlang gewerkt als hoofdtrainer bij Judo A-Zeven. Tegenwoordig combineer ik mijn werkzaamheden bij SJO met een baan in het basisonderwijs als groepsleerkracht.Mijn drive als judotrainer heb ik in het zien van de ontwikkeling bij jonge sporters met ambitie. Ik vind dat het onze taak is om een sportklimaat neer te zetten waarin judoka’s van alle leeftijden en niveaus op een plezierige wijze kunnen groeien.

Neem contact op