Lucas van Velden

Mijn naam is Lucas van Velden, geboren in 2003. Op mijn vijfde ben ik begonnen met judo in Eibergen. Nadat ik heb gejudood bij een aantal clubs in de regio ben ik op mijn 14e naar SJO gegaan. Na aardig wat tripjes naar het buitenland gehad te hebben ben ik in 2020 gestopt met topsport.

Op dit moment studeer ik nog sport & coaching op het Johan Cruyff College in Enschede.
Nadat ik zelf ben gestopt met topsport ging ik al snel stage lopen bij Stijn en Sirach. Na een jaar stage lopen en veel geleerd te hebben, ben ik zelfstandig gaan lesgeven op Prismare. Dit werd steeds meer en meer en heeft ertoe geleid dat ik nu alle jeugdlessen mag verzorgen.

Ik kijk ernaar uit om deze uitdaging aan te gaan en mooie momenten te beleven!

.

Stijn Jager

Judoleraar

Mijn naam is Stijn Jager, geboren in 1996. Ik ben opgegroeid in Markelo en op mijn zesde ben ik begonnen met judoën. Toen ik 16 jaar oud was ben ik naar (destijds JTS, nu RTC) Heerenveen verhuist om daar een betere judoka te worden.

In Heerenveen heb ik mijn CIOS-diploma behaald. Na vijf jaar CIOS was ik inmiddels gestopt met mijn eigen judocarrière. Mede door het CIOS ben ik judoles gaan geven voor Judo Edwin Steringa en de Judo A-Zeven. Daar heb ik super veel mogen doen en vooral ontzettend veel van geleerd. Maar het is mij niet gelukt dit te combineren met een HBO-opleiding.

Dat is de reden waarom ik weer naar het oosten ben gekomen om nu in Enschede op het Saxion de PABO te halen.
Daarnaast vind ik het leuk om judolessen te geven en dat zal ik dan ook gaan doen op de vrijdagavond met Sirach bij de wedstrijdgroepen.

Neem contact op