Lucas van Velden

Mijn naam is Lucas van Velden, geboren in 2003. Op mijn vijfde ben ik begonnen met judo in Eibergen. Nadat ik heb gejudood bij een aantal clubs in de regio ben ik op mijn 14e naar SJO gegaan. Na aardig wat tripjes naar het buitenland gehad te hebben ben ik in 2020 gestopt met topsport.

Op dit moment studeer ik nog sport & coaching op het Johan Cruyff College in Enschede.
Nadat ik zelf ben gestopt met topsport ging ik al snel stage lopen bij Stijn en Sirach. Na een jaar stage lopen en veel geleerd te hebben, ben ik zelfstandig gaan lesgeven op Prismare. Dit werd steeds meer en meer en heeft ertoe geleid dat ik nu alle jeugdlessen mag verzorgen.

Ik kijk ernaar uit om deze uitdaging aan te gaan en mooie momenten te beleven!

.

Stijn Jager

Judoleraar

Mijn naam is Stijn Jager, geboren in 1996. Ik ben opgegroeid in Markelo en daar op mijn zesde samen met mijn zus Hilde gestart met judo. Dat vooral om mijn energie kwijt te kunnen en om te leren vallen. Van een beginnend wedstrijdjudoka ben ik uiteindelijk doorgegroeid naar een fulltime topsporter.Op het CIOS in Heerenveen heb ik een leerzame opleiding gevolgd tot trainer/coach. Daar heb ik jarenlang gewerkt als hoofdtrainer bij Judo A-Zeven. Tegenwoordig combineer ik mijn werkzaamheden bij SJO met een baan in het basisonderwijs als groepsleerkracht.Mijn drive als judotrainer heb ik in het zien van de ontwikkeling bij jonge sporters met ambitie. Ik vind dat het onze taak is om een sportklimaat neer te zetten waarin judoka’s van alle leeftijden en niveaus op een plezierige wijze kunnen groeien.

Cas Hoeks

Mijn naam is Cas Hoeks, geboren in 2003. Ik ben geboren in Hengelo en hier ook begonnen met judo toen ik 5 jaar was. Ik ben begonnen met geen doel voor ogen en uiteindelijk is dat ontwikkeld naar een doel als topsporter.

Op dit moment studeer ik sport & bewegen op het CIOS in Heerenveen. Ik heb hier het keuzendeel Judo gevolgd en merkte dat ik het super interessant vind om mijn passie door te geven aan de nieuwe generatie. Ik was bekend bij SJO en zo ook hier terecht gekomen als judoleraar.

Ik sta voor plezier in de sportwereld en vind het daarom erg belangrijk voor een leuke sfeer in de groep. Ik ben super gemotiveerd om het beste in de judokas naar voren te halen en vanuit daar hun progressie te zien.

Neem contact op