Event Locatie Datum Omschrijving
Bandexamens
  • 26 juni 2021 08:00

Enschede, mei 2021 Beste judoka, ouders en/of verzorgers, We hebben als club ervoor gekozen om de bandexamens voor de zomervakantie in te plannen. Helaas kunnen we ook dit jaar geen clubdag organiseren i.v.m. de huidige omstandigheden. Het bandexamen vindt plaats op zaterdag 26 juni a.s. Definitieve locatie wordt later bekend gemaakt. Op deze dag vinden (meer…)

Details
Bushi Open Toernooi
  • 25 september 2021 08:00

Beste judovrienden, Met gepaste trots kunnen wij jou melden dat Budovereniging Bushi Arnhem op zaterdag 25 september 2020 haar derde BUSHi Open judotoernooi gaat organiseren. Dit unieke toernooi gaat topjudo combineren met aangepast judo. Wij willen wederom als een van de weinige judoclubs een heel tijdsblok reserveren voor aangepast judo. De blokken daar omheen worden ingevuld (meer…)

Details
Bushi Camp 2021
  • 26 september 2021 09:00

Informatie Op zondag 26 september 2021 organiseert Budovereniging BUSHi Arnhem het BUSHi Camp. Het motto van BUSHi Arnhem is sinds de COVID-19 uitbraak aangepast in “Stay Healthy, Stay Safe, maar ook Keep in Shape!”. Met dit motto in ons achterhoofd gaan wij het BUSHi Camp organiseren. De insteek van BUSHi Camp wordt voortgeborduurd op het (meer…)

Details
Open Alkmaars judo toernooi
  • 24 oktober 2021 08:00

ALLEEN VOOR GESELECTEERDE JUDOKA’S!!! Als je een mail hebt ontvangen met een uitnodiging om je in te schrijven voor dit toernooi mag je deelnemen. Dit omdat er per club een max aantal judoka’s mogen deelnemen.   Voor toernooi info ga naar www.oa-judo.nl (meer…)

Details
[ESPRESSO_MY_EVENTS template=simple_list_table]