Excuses, de kaartverkoop voor dit event is gesloten, omdat het event reeds verlopen is.
  • SJO Bandexamens
    Startdatum: 18:00 op 7 July 2023
    Einddatum: 17:00 op 8 July 2023

Enschede, mei 2023

Beste judoka, ouders en/of verzorgers,

We hebben als club ervoor gekozen om de bandexamens voor de zomervakantie in te plannen.

Het bandexamen vindt plaats op vrijdag 7 en zaterdag 8 juli a.s. in de Dojo van SJO in de Twente hallen.          Op deze vrijdag zijn er geen reguliere lessen i.v.m. de voorbereidingen van de examens.

Op vrijdagavond beginnen we met de judoka’s -15 jaar en ouder (geboren in 2011 of eerder) + alle nu groene banders, dit kan misschien in 2 blokken zijn,

Op zaterdagmorgen beginnen we met de jongste judoka’s in het bezit van een witte band (met gele slip) voor hun examen. Dit gaat waarschijnlijk in 2 blokken gebeuren, ingedeeld naar leeftijd en gewicht. Definitieve indeling volgt via de mail.

Op zaterdagmiddag kunnen alle andere judoka’s t/m 12 jaar in het bezit van maximaal de groene slip examen afleggen, dit gebeurt net als s ’morgens in 2 blokken. Eerst zullen we een blok hebben met alle gele banders, vervolgens komen de nu oranje banders aan de beurt. Definitieve indeling volgt via de mail.

Tijdens de examens worden er foto’s gemaakt die via onze website en sociale media gedeeld kunnen worden. Door deel te nemen aan de examens geeft u toestemming tot plaatsing van deze foto’s.

Kosten voor deelname aan de examens zijn € 12,-.

AANDACHTSPUNT JUDOKA’S: tijdens de band examens mogen er geen horloges, kettinkjes, oorbellen en/of armbanden worden gedragen. Ook moeten lange haren in een staartje, met een elastiekje zonder ijzer, worden samengebonden. Daarnaast mogen ALLEEN MEISJES een wit T-shirt onder het judopak dragen, jongens niet.

Inschrijven voor de SJO-examens kunt u doen via de website van SJO, www.judosportoost.nl > evenementen > bandexamens. Let erbij inschrijven vooral op de juistheid van naam en geboortedatum en zorg ervoor dat ook de huidige kyu (band) wordt ingevuld.

INSCHRIJVEN KAN TOT EN MET ZATERDAG 24 JUNI 2023


U geeft door middel van inschrijving (en betaling) via de website op voor de SJO Examens op  vrijdag 7 juli of zaterdag 8 juli 2023.

Voor vragen kunt u zich richten tot de trainer, lucas@judosportoost.nl, klaas@judosportoost.nl of onze secretaris secretaris@judosportoost.nl .

Met sportieve groet,
Stichting Judosport Oost

locatie  

Locatie website:

Adres
De Reulver 120, Enschede, 7544 RT, Nederland