Excuses, de kaartverkoop voor dit event is gesloten, omdat het event reeds verlopen is.
  • NKT Senioren
    22 October 2023 08:00 - 17:00

Beste allen,

Op 22 oktober 2023 vindt het Nederlands Kwalificatie Toernooi (NKT) plaats in Almere. Tijdens het NKT proberen judoka’s zich te plaatsen voor het NK judo senioren op 11 en 12 november 2023 te Almere.

Voor sporters is het van belang om bij de eerste acht judoka’s te eindigen in de uitslag. Eindigen in de top 8 betekent namelijk plaatsing voor de Nederlandse Loterij NK senioren. Eindig je als judoka op plaats 9 of 10? Dan wordt je als reserve aangewezen. Op het moment dat er een judoka uitvalt en deze judoka wordt vervangen kun je als judoka alsnog deelnemen aan de NK senioren. De JBN neemt dan contact met je op.

Inschrijfgeld bedraagt €22,- per judoka.

Deelname is mogelijk voor geboortejaren eerder dan 2009 (=15+). Overleg met je coach mbt deelname.

Belangrijke informatie: Men dient zich met een geldig Nederlands paspoort of Europese Identiteitsbewijs van het Koninkrijk der Nederlanden te kunnen legitimeren. Een rijbewijs is voor dit doel geen geldig legitimatiebewijs, daar de Nederlandse nationaliteit daarmee niet kan worden aangetoond. Daarnaast dient de (digitale) JBN pas getoond te worden.

Bijzonderheden: Het dragen van een officieel EJU/IJF naamembleem is verplicht. Daarnaast geldt het advies om een officieel IJF goedgekeurd judopak (blauw en wit) te dragen, dit is echter niet verplicht. Er vindt geen prijsuitreiking plaats.

locatie  

Locatie website:

Adres
Pierre de Coubertinlaan 7, Almere, 1362 LA, Nederland