Excuses, de kaartverkoop voor dit event is gesloten, omdat het event reeds verlopen is.
  • Internationaal open Alkmaars Judo Toernooi
    11 October 2020 08:00 - 17:00

OPEN ALKMAARS JUDO TOERNOOI 2020Sportcomplex Hoornse Vaart, Hertog Aalbrechtweg 4, 1823 DL Alkmaar

We zijn verheugd aan te kondigen dat we groen licht hebben voor het toernooi van 2020 op 11 oktober!

VANWEGE DE GEZONDHEIDS- EN VEILIGHEIDSREGELS IS HET VEREIST DAT ALLE BEZOEKERS ZICH VOOR HET TOERNOOI * MOETEN REGISTREREN.

 * Alle ingeschreven jukoka’s zijn allemaal klaar geregistreerd en hoeven hun bezoek niet te boeken. Coaches hebben een abonnementscode nodig om het toernooi te bezoeken. Zij kunnen deze code verkrijgen door contact op te nemen met de “Wedstrijden / Competities ” in het contactformulier .

Ga naar: https://visitors.oa-judo.nl  om je bezoek te plannen, zodra het schema is gepost moet iedereen die het toernooi wil bezoeken een boeking maken.

Dit kan alleen online, aangezien er op de toernooidag geen betaling wordt geaccepteerd 

  • Maak uw handen vaak schoon met alcohol.
  • Hoest en nies in je elleboog.
  • Gebruik papieren zakdoekjes om uw neus te snuiten en gooi ze na gebruik weg.
  • Schud geen handen.
  • Blijf 1,5 meter (2 armlengtes) verwijderd van andere mensen.
  • Kinderen onder de 16 jaar zijn niet toegestaan ​​op de bezoekersbanken.
  • We adviseren om alleen te komen, maak er geen gezinsuitje van.

Milde symptomen : verkoudheidachtige symptomen, neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, hoesten, verhoogde temperatuur of plotseling verlies van reuk en / of smaak. Blijf thuis!

Ben je ouder dan 70 jaar of heb je onderliggende gezondheidsproblemen?

Wees extra voorzichtig. Het is een goed idee om voorlopig zoveel mogelijk thuis te blijven

COMPETITIE SYSTEEM

Dubbele eliminatie. Poulesysteem met 5 deelnemers. Gewichtsklassen met 4 of minder deelnemers vervallen of worden verantwoord samengevoegd met een andere gewichtsklasse.
De wedstrijden worden verreden volgens het dubbele eliminatiesysteem.

TICKETS VOOR DEELNEMERS

De deelnemerskaarten worden op de dag van het toernooi aan de coach verstrekt of aan de judoka indien hij zich via het online systeem heeft aangemeld. Deze kunnen op zaterdag (voor het toernooi) of zondag (op de dag van het toernooi) bij de weging door de deelnemers zelf worden afgehaald

WEGINGSREGELS

Alle deelnemers worden gewogen op de wedstrijddag. Tijdens het wegen wordt ook het judopaspoort en de weegkaart gecontroleerd. Elke judoka mag zich tweemaal melden bij de weging. Overschrijding van het gewicht met meer dan 100 gram resulteert in directe uitsluiting in de opgegeven klasse.
Deelnemers hebben ook de mogelijkheid om op zaterdag 10 oktober 2020 tussen 15:00 en 19:00 uur te wegen. Repoule op de wedstrijddag is mogelijk, maar er zijn kosten aan verbonden! Geregistreerde judoka’s die geen federaal paspoort en / of geldige JBN-lidmaatschapskaart kunnen tonen, of waarvan de paspoortgegevens niet overeenkomen met de opgegeven gegevens, kunnen van deelname worden uitgesloten.

GEWICHT VERANDERT

Alle gegevens inclusief gewicht zijn tot en met zondag 27 september 2020 gratis online te wijzigen . Op de wedstrijddag en zaterdag zijn de kosten € 5. De benodigde nieuwe weegkaart is op de wedstrijddag aan de kassa te koop (deze is aanwezig bij de weging).
Stichting Open Alkmaars Judotoernooi is niet verantwoordelijk voor het niet correct registreren van de Judoka. De club of het individu is verantwoordelijk voor de inschrijving die online kan worden beheerd tot de dag van sluiting!