• Heide judo toernooi 2019
    1 June 2019 08:00 - 18:00

26e Heide Judo Toernooi

Het toernooi is bestemd voor jongens, meisjes en volwassenen die geboren zijn in 2012 en eerder.
De judoka’s worden in principe ingedeeld in poules, naar geboortejaar en gewicht. De organisatie behoudt zich het recht voor gewichtsklasse/leeftijdsklasse samen te voegen en/of aan te passen indien daartoe aanleiding is

Datum & tijden:
Zaterdag 1 juni 2019 aanvang 09.00 uur. De weeg- en aanvangstijden worden circa 2 weken voor aanvang van het toernooi uitsluitend op de site vermeld.

Wisselbokaal:
Er kan door de sportscholen/-verenigingen worden gestreden om een Clubbokaal.

Toegangsprijs:
De entree voor het publiek is € 2,50 voor volwassenen en € 1,50 voor kinderen (tot 12 jaar). Voor de deelnemers is hun deelnemerskaart tevens toegangskaart.

Accommodatie:
De wedstrijden worden gehouden op 8 matten. De wedstrijdvloer mag alleen met binnenschoenen of speciale beschermhoesjes worden betreden. Op de tribune zijn ca 800 zitplaatsen en voldoende parkeerplaatsen bij de hal dan wel in de directe omgeving.

Danpunten:
Zoals vorige edities nu ook weer danpunten te behalen, gelieve voor aanvang wedstrijden je kaart in te leveren bij de hoofdjurytafel.

Coachen:
Per school/vereniging worden 2 coachkaarten verstrekt. Bij meer dan 15 deelnemers ontvangt u 3 coachkaarten. Het coachen is alleen toegestaan op de correcte manier zonder scheidsrechter, wedstrijd- of tafeljury te intimideren. Tevens zijn de coaches verantwoordelijk voor het gedrag van zijn of haar judoka’s op en buiten de mat.
Op de wedstrijdvloer worden alleen de judoka’s met een wedstrijdkaart voor de dan geldende tijd en coaches met goed zichtbare coachkaart toegelaten. De overige deelnemers en publiek dienen op de tribuneplaats te nemen.

Controle / weging:
Nederlandse deelnemers dienen in het bezit te zijn van een geldig judopaspoort en JBN-pas 2019.
Op verzoek dient men deze te tonen indien niet toelaatbare afwijking kan uitsluiting volgen. Judoka’s die
bij de weging te licht of te zwaar zijn, worden overgeschreven naar een voorgaand of een volgende gewichtsklasse. Overgewicht van maximaal 0,5 kg is toegestaan.

Schade:
“Stichting Heide Judo Toernooi” aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de schade geleden door ongevallen, diefstal, etc.

Scheidsrechters:
De beslissingen van de scheidsrechters dienen onder alle omstandigheden te worden gerespecteerd.

Wij hopen u op 1 juni 2019 te ontmoeten op ons 26e Heide Judo Toernooi in Ede! In een geheel nieuwe ambiance bent u van harte uitgenodigd.

Informatie en toernooi-secretariaat:
E-mail adres : secretaris@heidejudotoernooi.nl
Website : www.heidejudotoernooi.nl

locatie  

Adres
Burgemeester Cees van der Knaapweg, Ede, 6717 VZ, Nederland

Beschrijving:

Heide Toernooi