• Clubdag 2019
    Startdatum: 18:30 op 5 July 2019
    Einddatum: 18:00 op 6 July 2019

CLUBDAG 2019

Beste judoka, ouders en/of verzorgers,

Net als voorgaande jaren staat ook in 2019 de jaarlijkse clubdag weer op het programma. Deze vindt plaats op vrijdag 5 juli en zaterdag 6 juli a.s. in de Deppenbroekhal, Rijnstraat 11, 7523 GD te Enschede. Op deze dagen vinden examens en (aansluitend) clubkampioenschappen plaats voor alle judoka’s van SJO.

Programma;

  • vrijdagavond  beginnen we met de judoka’s -15 jaar en ouder (geboren in 2007 of eerder) + alle nu groene banders
  •  zaterdagmorgen zijn alle nu nog witte banders / wit gele slip (minimum leeftijd 5 jaar) welkom voor hun examen.
  •  zaterdagmiddag kunnen alle andere judoka’s (minimaal gele band) examen afleggen.

Tijdens de clubdag worden veel foto’s gemaakt die via onze website en Social Media gedeeld worden. Door deel te nemen aan de clubdag geeft u toestemming tot plaatsing van deze foto’s. We maken er weer een gezellige avond /dag van. Uiteraard is ook de verlotingskraam weer aanwezig.

Kosten voor deelname aan de clubdag € 20,-.
Toegang voor publiek is gratis

AANDACHTSPUNT JUDOKA’S: tijdens wedstrijden mogen er geen horloges, kettinkjes, oorbellen en/of armbanden worden gedragen. Ook moeten lange haren in een staartje, met een elastiekje zonder ijzer, worden samengebonden. Daarnaast mogen ALLEEN MEISJES een wit t-shirt onder het judopak dragen, jongens niet.

Let u bij inschrijven vooral op de juistheid van naam en geboortedatum en zorg ervoor dat ook het gewicht juist ingevuld is.

U geeft door middel van inschrijving (en betaling) via de website op voor de SJO Clubdag op vrijdag 5 juli en zaterdag 6 juli 2019 en geeft tevens toestemming voor het plaatsen van foto’s op onze website en/of Social Media.

Voor vragen kunt u zich richten tot de trainer of telefonisch contact opnemen met onze secretaris op telefoonnummer 0642 643098. Indien de judoka niet mee wil doen met de clubkampioenschappen dient u dit vooraf te melden per email aan klaas@judosportoost.nl. Houdt u er echter wel rekening mee dat de uitreiking van de diploma en band plaats vindt na de clubkampioenschappen.

Met sportieve groet,
Stichting Judosport Oost

locatie  

Adres
Rijnstraat 11, Enschede, 7523 GD, Nederland