Excuses, de kaartverkoop voor dit event is gesloten, omdat het event reeds verlopen is.
  • Bushi Open Toernooi
    25 September 2021 08:00 - 17:00

Beste judovrienden,

Met gepaste trots kunnen wij jou melden dat Budovereniging Bushi Arnhem op zaterdag 25 september 2020 haar derde BUSHi Open judotoernooi gaat organiseren. Dit unieke toernooi gaat topjudo combineren met aangepast judo. Wij willen wederom als een van de weinige judoclubs een heel tijdsblok reserveren voor aangepast judo. De blokken daar omheen worden ingevuld met reguliere wedstrijdjudoka’s.

Naast BUSHi Open organiseren wij tevens op zondag 26 september het BUSHi Camp, ook hiervoor ben je van harte welkom. Deze trainingstage met 2 trainingsblokken per categorie is zeer geschikt als voorbereiding op het nieuwe seizoen, denk hierbij aan kwalificatie toernooien en meetmomenten voor zowel de -15 als -18.

Natuurlijk zijn wij bewust van alle onzekerheden rondom COVID-19 en welke invloed deze zullen hebben op ons judo weekeinde. U kan en mag ervan uitgaan dat wij alle maatregelen in acht zullen nemen om een goed en veilig toernooi te organiseren voor de judoka’s, coaches, scheidsrechters, bezoekers en onze vrijwilligers.

De inschrijving staat open voor jongens/meisjes geboren in 2013 of eerder en die lid zijn van een judoclub die aangesloten is bij de nationale judobond. Het inschrijfgeld bedraagt €14,00 per deelnemer.

Indien die door omstandigheden het toernooi en camp niet door kunnen gaan dan worden alle inschrijfgelden geretourneerd.

Meer informatie over ons toernooi en het camp kan je vinden op onze website www.bushiopen.nl

Hier zullen wij regelmatig nieuws en eventuele wijzigingen plaatsen.