Excuses, de kaartverkoop voor dit event is gesloten, omdat het event reeds verlopen is.
  • Bushi Open Judotoernooi
    8 October 2022 08:00 - 17:00

Op zaterdag 8 oktober 2022 organiseert Budovereniging BUSHi Arnhem de
Vierde editie van het BUSHi Open judotoernooi. Wederom wordt deze editie een unieke combinatie van topjudo en aangepast judo. Wij nodigen jullie judoka’s graag uit om mee te doen.  Voor eventuele wijzigingen en actuele informatie vragen wij je om de website: bushiopen.nl te raadplegen.

Daarnaast zijn wij trots om te melden dat wij op zondag 9 oktober het BUSHi Camp organiseren! Ook hiervoor ben je van harte welkom.

Toernooi BUSHi Open:

De inschrijving staat open voor jongens en meisjes geboren van 2014 en ouder (-10, -12, -15, -18 en 18+) en lid zijn van een judoclub die aangesloten is bij de judobond: JBN. We hebben dit jaar besloten om ook de +18 judoka’s een toernooi aan te bieden door het toernooi uit te breiden met 2 avondblokken op de zaterdagavond.

Inschrijvingen:

Het inschrijfgeld bedraagt € 17,00 per deelnemer.
Indien een ingeschreven deelnemer niet kan deelnemen en zij/hij dit voor 17 september meldt, dan wordt het inschrijfgeld geretourneerd. Afmeldingen na deze datum worden verwerkt, maar zonder teruggave van het inschrijfgeld.

Wijzigingen in opgegeven gewicht kunnen tot 1 oktober 2022 kosteloos  worden doorgegeven. Een gewichtswijziging na deze datum c.q. op de wedstrijddag is mogelijk tegen contante betaling van € 4,00 per judoka.

Ingeschreven judoka’s die geen bondspaspoort en/of geen geldige JBN- lidmaatschapskaart kunnen tonen of waarvan de gegevens uit het paspoort niet overeenkomen met de opgegeven gegevens,
kunnen van deelname worden uitgesloten.

 

Wedstrijdsysteem:

Voor de leeftijdscategorie -10 hanteren wij een poule-systeem. De organisatie behoudt zich het recht om hiervan af te wijken afhankelijk van het aantal inschrijvingen. Voor de overige categorieën wordt in principe het wedstrijdsysteem met dubbele eliminatie gehanteerd. Bij 5 inschrijvingen of minder in een categorie wordt het poulesysteem gehanteerd. Indien in een categorie te weinig deelnemers zijn ingeschreven, kan de organisatie overgaan tot het op verantwoorde wijze samenvoegen van categorieën.

Voor alle categorieën wordt per poule een 1e, 2e en 3e prijs uitgereikt. Bij poules waarbij het dubbele eliminatie systeem wordt gehanteerd zijn twee 3e prijzen beschikbaar.

Op ons toernooi is het mogelijk om Danpunten te behalen. Meldt dit voor aanvang van de wedstrijden bij de hoofd-jurytafel en lever daar je oranje kaart in. Dus vergeet niet de oranje kaart mee te nemen!

Per club wordt voor iedere 8 judoka’s een coachbandje verstrekt. Tijdens het toernooi dient het coachbandje duidelijk zichtbaar gedragen te worden.

De toegangsprijs voor belangstellenden bedraagt € 3,00. Kinderen tot en met 12 jaar hebben gratis toegang.

Sportcentrum Valkenhuizen is bereikbaar met de bus, lijn 7 richting Geitenkamp en buslijn 91 richting Apeldoorn via Beekbergen. Bij en in de omgeving van Sportcentrum Valkenhuizen is gratis parkeergelegenheid beschikbaar (meer dan 300 parkeerplaatsen).

De wedstrijdorganisatie is niet aansprakelijk voor letsel en/of schade in welke vorm dan ook. Met deelname aan dit toernooi ga je ook akkoord met de voorwaarden met betrekking tot beeldmateriaal beschreven op de website www.bushiopen.nl

Meer informatie over ons toernooi kun je vinden op onze website www.bushiopen.nl Hier zullen wij regelmatig nieuws updates en eventuele wijzigingen plaatsen