Excuses, de kaartverkoop voor dit event is gesloten, omdat het event reeds verlopen is.
  • Bandexamen
    26 June 2021 08:00 - 17:00

Enschede, mei 2021

Beste judoka, ouders en/of verzorgers,

We hebben als club ervoor gekozen om de bandexamens voor de zomervakantie in te plannen. Helaas kunnen we ook dit jaar geen clubdag organiseren i.v.m. de huidige omstandigheden.

Het bandexamen vindt plaats op zaterdag 26 juni a.s. Definitieve locatie wordt later bekend gemaakt.

Op deze dag vinden voor alle judoka’s t/m 12 jaar met maximaal de groene band de examens plaats. Als de maatregelen het toelaten, mag er misschien gekeken worden. Daarom willen wij jullie bij deze vragen om net als bij de reguliere judolessen de kinderen af te zetten en op te halen wanneer het examen is afgelopen.

Op zaterdagmorgen zijn alle judoka’s in het bezit van een witte band (met gele slip) welkom voor hun examen. Op zaterdagmiddag kunnen alle andere judoka’s t/m 12 jaar in het bezit van maximaal de groene band examen afleggen. Ter info voor de judoka’s in het bezit van een blauwe band (met slip) organiseren wij na de zomervakantie het bandexamen voor de bruine band.

Tijdens de examens worden er foto’s gemaakt die via onze website en sociale media gedeeld kunnen worden. Door deel te nemen aan de clubdag geeft u toestemming tot plaatsing van deze foto’s. Kosten voor deelname aan de examens zijn € 10,-.

AANDACHTSPUNT JUDOKA’S: tijdens de band examens mogen er geen horloges, kettinkjes, oorbellen en/of armbanden worden gedragen. Ook moeten lange haren in een staartje, met een elastiekje zonder ijzer, worden samengebonden. Daarnaast mogen ALLEEN MEISJES een wit t-shirt onder het judopak dragen, jongens niet.

Inschrijven voor de SJO examens kunt u doen via de website van SJO, www.judosportoost.nl > evenementen > agenda > bandexamens. Let er bij inschrijven vooral op de juistheid van naam en geboortedatum en zorg ervoor dat ook de huidige kyu (band) word ingevuld.

INSCHRIJVEN KAN TOT EN MET WOENSDAG 16 JUNI 2020


U geeft door middel van inschrijving (en betaling) via de website op voor het band examens gehouden op zaterdag 26 juni 2021.

Voor vragen kunt u zich richten tot de trainer of telefonisch contact opnemen met onze secretaris.

Met sportieve groet,
Stichting Judosport Oost