Excuses, de kaartverkoop voor dit event is gesloten, omdat het event reeds verlopen is.
  • Bandexamen en clubdag
    Startdatum: 17:00 op 8 July 2022
    Einddatum: 17:00 op 9 July 2022

Beste judoka, ouders en/of verzorgers,

We hebben als club ervoor gekozen om de bandexamens voor de zomervakantie in te plannen.

Het bandexamen vindt plaats op vrijdag 8 en zaterdag 9 juli a.s. in de Dojo van SJO in de Twentehallen. Op deze vrijdag zijn er geen reguliere lessen i.v.m. de voorbereidingen van de examens.

Op vrijdagavond beginnen we met de judoka’s -15 jaar en ouder (geboren in 2010 of eerder) + alle nu groene banders

Op zaterdagmorgen zijn alle judoka’s in het bezit van een witte band (met gele slip) welkom voor hun examen. Dit gaat waarschijnlijk in 2 blokken gebeuren, ingedeeld naar leeftijd en gewicht. Definitieve indeling volgt via de mail.

Op zaterdagmiddag kunnen alle andere judoka’s t/m 12 jaar in het bezit van maximaal de groene band examen afleggen. Eerst zullen we een blok hebben met alle gele banders, vervolgens komen de nu oranje banders aan de beurt. Definitieve indeling volgt via de mail.

Tijdens de examens worden er foto’s gemaakt die via onze website en sociale media gedeeld kunnen worden. Door deel te nemen aan de clubdag geeft u toestemming tot plaatsing van deze foto’s. Kosten voor deelname aan de examens zijn € 10,-.

AANDACHTSPUNT JUDOKA’S: tijdens de band examens mogen er geen horloges, kettinkjes, oorbellen en/of armbanden worden gedragen. Ook moeten lange haren in een staartje, met een elastiekje zonder ijzer, worden samengebonden. Daarnaast mogen ALLEEN MEISJES een wit t-shirt onder het judopak dragen, jongens niet.

Inschrijven voor de SJO examens kunt u doen via de website van SJO, www.judosportoost.nl > evenementen > bandexamens. Let er bij inschrijven vooral op de juistheid van naam en geboortedatum en zorg ervoor dat ook de huidige kyu (band) word ingevuld.

INSCHRIJVEN KAN TOT EN MET ZATERDAG 25 JUNI 2022


U geeft door middel van inschrijving (en betaling) via de website op voor de SJO Clubdag op vrijdag 8 juli of zaterdag 9 juli 2022.

Voor vragen kunt u zich richten tot de trainer of telefonisch contact opnemen met onze secretaris.

Met sportieve groet,
Stichting Judosport Oost

locatie  

Locatie website:

Adres
De Reulver 120, Enschede, 7544 RT, Nederland