Excuses, de kaartverkoop voor dit event is gesloten, omdat het event reeds verlopen is.
  • 23e Noord- Oost judotoernooi
    4 February 2023 08:00 - 17:00

Geacht bestuur en of sportschoolhouder,

BSV Anbergen, afdeling Slagharen, nodigt u uit om deel te nemen aan het jaarlijkse judotoernooi op bovengenoemde datum.

 

Plaats: Sporthal ‘t Noorderslag, Turflaan 1, 7776 BJ, Slagharen
Voorwaarden: Het lidmaatschap van Judo Bond Nederland is verplicht. Dit moet desgevraagd worden aangetoond door een geldig JBN paspoort.
Leeftijd: Geboren in 2015 en eerder .
Clubbokaal De vereniging / sportschool met de meest behaalde punten ontvangt de ANBERGEN BOKAAL en € 150,- . Voordat het toernooi begint, leveren verenigingen / sportscholen bij de hoofdjurytafel de namen in van hun tien beste judoka’s.
Inschrijfgeld: Het inschrijfgeld bedraagt € 15,00.
Indeling: De indeling vindt plaats in poules naar leeftijd, graad en gewicht, zoals dat is voorgeschreven door de Judo Bond Nederland. In bepaalde gevallen kan daarvan worden afgeweken. De indeling wordt zo spoedig mogelijk geplaatst op de website van judo noord.
Gewichtsklassen: Wij hanteren de geldende normen van Judo Bond Nederland. In voorkomende gevallen kan daarvan worden afgeweken.
Wijzigingen: Wijziging kunnen tot uiterlijk 23 januari 2023 worden doorgegeven per e-mail. Voor het ompoulen op de toernooidag wordt een bedrag van € 5,00 gevraagd.
Deelnemerskaarten: Deze worden u minimaal 2 weken voor het toernooi toegestuurd.
De deelnemerskaarten worden u niet toegestuurd als de gehele betaling niet binnen is.
Weging: De weging is verplicht voor aanvang van de wedstrijden. Deelnemers die onjuiste informatie hebben verstrekt over hun leeftijd, band of gewicht worden van deelname uitgesloten.
Dangraadpunten: Op dit toernooi kunnen dangraadpunten worden gehaald. De desbetreffende oranje kaart moet wel worden meegenomen.
Coachkaarten: Aan iedere deelnemende club wordt per 10 deelnemers 1 coach- of begeleiderkaart verstrekt. Hiervoor wordt een borg gevraagd van € 5,00.
Toegangsprijs: Aangezien het entreegeld verwerkt is in het inschrijfgeld heeft iedere toeschouwer vrij toegang tot de sporthal.
Aansprakelijkheid BSV Anbergen, afdeling Slagharen, is voor, tijdens of na het toernooi niet verantwoordelijk voor kosten die ontstaan, als gevolg van een ongeval tijdens het toernooi of als gevolg van diefstal, etc.