Zaterdag 30 mei organiseren wij een extra ochtend om toch enkele wedstrijdjes te kunnen judoën. Je kunt het zien als een soort training waarbij we met onze leden onderling randoris in teamverband gaan judoën.

Alle leden van SJO t/m 12 jaar kunnen zich aanmelden. Trainers Sirach en Stijn maken dan gelijkwaardige teams om vervolgens oefenwedstrijdjes tegen elkaar te judoën.
Helaas is het voor ouders niet mogelijk om te komen kijken. Dus wij willen jullie bij deze vragen om net als bij de reguliere judolessen de kinderen af te zetten en op te halen wanneer het is afgelopen. Ook willen wij de deelnemers verzoeken om zelf voor een lunchpakket te zorgen, op die manier proberen wij te zorgen voor zo min mogelijk besmettingsgevaar. Tot slot gelieve je witte judopak aantrekken en als je zelf witte en rode banden hebt mag je die meenemen.

 

Wij kijken er nu al naar uit! Hopelijk lijkt het je leuk om er samen met ons een mooie ochtend van te maken.

 

Het programma zal starten om 10.00u en is afgelopen om 13.00u. Deelnemen is gratis! Aanmelden doe je door je naam en gewicht te mailen voor vrijdag 29 mei naar stijn@judosportoost.nl .