Het eerste toernooi voor de wedstrijdgroep stond vandaag op de agenda. Er kwamen vandaag 32 judoka’s van SJO op de tatami die deelnamen aan het Int. Veendammer Judokampioenschappen. De groep begint het seizoen samen sterk door de club Bokaal mee naar het oosten te nemen ?? Deze werd aan het einde van de dag uitgereikt aan Stichting Judosport Oost.

Het was een lange en spannende dag in het noorden van het land. De judoka’s konden vele partijen judoën in sterke poules met judoka’s uit veelal Nederland en Denemarken. De vier coaches Renée van Harselaar, Mike Haveman, Rico Harder en Sirach Cooiman hebben genoten van het aanvallende judo. De organisatie van het toernooi was top geregeld met dit jaar een extra finale hal.

We hebben Di-kun Ma uitgeroepen tot judoka van de dag. Hij won in zijn nieuwe gewichtsklasse tot 66kg al zijn partijen met overtuiging ??

Uitslagen:
? Archie Harcarik -33kg
? Rens Loohuis -40kg
? Luuk Mannebeek -42kg
? Nohade Riadi -48kg
? Kamile Nalbat -63kg
? Lucas van Velden -60kg
? Di-kun Ma -66kg
? Rana Gök -36kg
? Emma Nalbat -57kg
? Yorben Pereboom -50kg
? Abubakr Apdulatipov -34kg
? Rico Poppinghaus -60kg
? Veerle Groot Wassink -33kg
? Jasmien Hamad -48kg
? Storm Haveman -40kg
? Hugo Hesselink -55kg