De coaches Rico Harder en Mike Haveman hebben vandaag genoten van de ontwikkeling van onze judoka’s. Onze wedstrijdjudoka’s lieten mooie worpen zien.

In de leeftijdsklasse tot 10 jaar behalen Mees Franssens ? zilver en Rana Gök ?het goud.
Mees en Rana hebben allebei super mooie punten uitgedeeld en waren goed bezig vandaag! Rana won alle wedstrijden overtuigend en is de terechte kampioen. Mees heeft er echt voor gestreden en nooit opgegeven. Een mooie 2e plek als resultaat.

Het zilver is er voor:
? Hanneke Plaggemars -12 tot 36 kg SJO/JPT

Het brons is er voor:
? Tara Pot -12 tot 32 kg heeft mooie punten laten zien en nieuwe worpen geprobeerd. In de kruisfinales had ze een beetje pech, maar toch een goede bronzen medaille.
? Gerhard Roerink -15 tot 38 kg heeft z’n tegenstanders vandaag in ne-waza aangepakt door ze op de grond met san kaku in de houdgreep te nemen. Na een mooi toernooi kon Gerhard helaas zijn medaille niet meenemen naar Enschede omdat er niet genoeg bronzen medailles meer waren. Gelukkig krijgt hij hem nog opgestuurd en kan hij genieten van zijn mooie medaille.
? Ruben Koning -18 tot 55 kg Ruben was vandaag op dreef door zijn eerste wedstrijden mooi te winnen en zich te plaatsen voor de kruisfinales hier verloor hij helaas na een goede wedstrijd en kon hij het brons mee naar huis nemen.

Storm Haveman en Vera Smit hebben ook allebei hard gestreden en mooie dingen laten zien maar wisten helaas geen medaille te veroveren.

Kortom een lange en warme dag met mooi resultaat.