De vijf meiden -15 jaar genaamd: Nohade Riadi, Femke Brouwer, Rut Bouwhuis, Linde Hanstede en Amber Littouw hebben na vijf spannende wedstrijden het brons binnengehaald in Leusden. De meiden wonnen vele partijen op karakter en kunnen trots terug kijken op hun wedstrijddag.

Er kwamen nog vier combinatie teams in actie. Bij de mix teams -18 jaar wordt er in de poule verloren van Haaglanden en Berlicum. De laatste poule wedstrijd wordt er gewonnen van Theo Meijer Sport.

De jongens -15 jaar strijden ook in een poule van vier, maar waren met 1 judoka minder i.v.m. een blessure niet sterk genoeg om door de poule heen te komen. Er werd 2 keer verloren met 3-2 en gewonnen met 4-1.

De jeugdteams -10 en -12 jaar hadden vele judoka’s meegenomen om zo afwisselend te judoën in combinatie met jongens en meiden. Er werden schitterende partijen gejudood en hard gebikkeld. Het -12 jaar team verloor om het brons met 3-2 en de -10 verloor nadat ze winnaar van de poule waren in de kwartfinale.

Als trainers en coaches kunnen we met een goed gevoel terug kijken. Er hebben wederom veel judoka’s lekker kunnen judoën als voorbereiding op de meetmomenten in Den Haag en Enschede.