Vandaag werden alle NK medaille winnaars uitgenodigd voor hun prestaties. De judoka’s Jelle Snippe, Reneé van Harselaar, Rut Bouwhuis, Daan Moes en Rico Poppinhaus werden gehuldigd door voorzitter Marco Borst.

Als club zijn we trots dat deze judoka’s er net als vorige seizoen op elk Nederlands kampioenschappen een NK medaille werd behaald door een judoka van Stichting Judosport Oost.

De Almelose judoka Daan Moes ontving vandaag ook nog eens een bijzondere promotie naar de tweede dan. Dit mocht hij verdienstelijk in ontvangst nemen, omdat hij voor de derde keer Nederlands kampioen is geworden (-15 jaar titel word hierin niet meegeteld).

Complimenten voor het bestuur van Oost Nederland om de judoka’s uit te nodigen en een BBQ te organiseren voor alle vrijwilligers en kampioenen bij sporthal de Haverkamp.