Voor leerlingen

Ben jij weleens gepest of zie je dat iemand wordt gepest? Of heb je weleens gepest, omdat je je daartoe gedwongen voelde door anderen? Met het VEOS-project leren wij je beter om te gaan met pesten en groepsdruk. Daarnaast nemen jullie een kijkje in de wereld van drie verschillende vechtsporten: judo, ji do kwan en taekwondo.

Je leert bij judo bijvoorbeeld hoe je iemand kantelt en in de houdgreep neemt. Ji Do Kwan is koreaanse kung-fu en leer een stoot of een trap af te weren bij taekwondo.

Als jullie met de klas deelnemen aan het VEOS-project hebben jullie naast de les op school ook een les bij ons op de club. Dit is alleen toegankelijk voor kinderen van jullie school. Dit is niet verplicht, maar wel hartstikke leuk, want je kunt hier verder kennis maken met de verschillende vechtsporten.

Alle deelnemende leerlingen krijgen bij de start op school een VEOS-paspoort. Bij elk bezoek aan de buitenschoolse VEOS-les in onze eigen dojo, krijg je een stempel. Een volle kaart met 7 stempels is een VEOS-medaille waard!

voor leerlingen1

voorleerlingen1

voorleerlingen2

voorleerlingen3