Vanentoernooi Delden weer groot succes

19 maart heeft er weer een vanentoernooi plaatsgevonden in Delden. En het was weer een geslaagde dag! Iedereen zette zijn beste beentje voor om de worpen die hij of zij in de trainingen de afgelopen tijd had geleerd te gebruiken om de tegenstander op de rug te krijgen. Zo werden er punten gescoord met o-goshi’s (heupworp), Ippon seoi nage’s (schouderworp) en houdgrepen.
Een eerste plaats was er voor:
Bryan Al Aqil, Ricardo Youssef, Ruben Koster, Ayden de Haas, Belle Logtmeijer, Linden Alkema, Roy Eenkhoorn, Jasmien Hamad, Chantal Youssef, Laura Schreurs, Kubilag Yimsel, Roos Plat, Hugo Hesselink, Ray van Koot en Hidde Struck
Op een vanentoernooi kun je puntjen verdienen. Bij elk honderdtal krijg je daar dan een vaantje voor. Op dit vanentoernooi zijn de volgende vaantjes behaald:

Witte vaantje(100 punten):
Glenn Wolsink
Kevin Elzing
Vince Nijmeijer
Floris Swerink

Gele vaantje(200 punten):
Belle Logtmeijer
Tom Haasjes
Soufian Ghafiki

Oranje vaantje(300 punten):
Roos Plat
Taha Geerdink

Groene vaantje(400 punten):
Laura Schreurs

DSC_1587

Voor de drie scheidsrechters Ivar van den Bos, Kion van den Bos en Jorne Verveld was het ook een spannende dag. Het was namelijk hun laatste stagemoment om jeugdscheidsrechter van de Judo Bond Nederland te worden. En ze zijn geslaagd!

9151_982270931847259_7490197003592762771_n DSC_1759
DSC_1748

Vond je het afgelopen zaterdag leuk om mee te doen aan het toernooi en wil je misschien wel meer toernooien draaien? neem dan contact op met je trainer. Voor een foto-impressie van Stefan Plat van het vanentoernooi Klik hier.