Trainers

Sirach Cooiman is judoleraar B en judocoach B
Sirach Cooiman, geboren in Haaksbergen in 1987, bezit de 3e dan. Sirach komt uit een echte judofamilie en is al vroeg op judo gegaan (leeftijd van 4 jaar). Hij is erg actief geweest binnen de wedstrijdsport. Vanaf zijn 13e jaar trainde hij in Nieuwegein bij de Nederlandse ploeg en heeft hier tot zijn 20ste jaar getraind. Hij heeft meerdere prijzen gewonnen op het Nederlands Kampioenschappen onder de 15, 17 en 20 jaar. Bij zijn laatste judowedstrijd (2009) werd hij Nederlands kampioen politie en defensie. Na zijn judocarrière is Sirach begonnen met lesgeven en heeft alle judoleraar diploma’s gehaald. Momenteel is zijn ambitie om nieuwe talenten te ontwikkelen en deze te begeleiden binnen de judowereld. Hij heeft er voor gekozen om het grootste deel van zijn tijd op judo te richten en zijn droom is als trainer op de Olympische spelen te staan en wereldtoppers te trainen. Naast zijn baan bij SJO verzorgt hij de “Runners Up” trainingen in district Oost Nederland.

Bram Lichtenberg is judoleraar A
Bram is in 1995 geboren in Arnhem. Hier is hij begonnen met judoën bij Budo Sport Arnhem waar hij sinds enkele jaren ook judolessen en -trainingen geeft. In 2011 is Bram Nederlands kampioen tot 17 jaar geworden en heeft hij deelgenomen aan het Europees kampioenschap in Malta. Deze ervaring neemt hij mee in zijn lessen. Naast zijn judolessen en -trainingen geeft hij ook fitnesstrainingen, conditietrainingen, bootcamptrainingen, is hij ZekerBewegen-instructeur en Rots en Water-trainer. Met veel enthousiasme geeft Bram zowel jong als oud, recreant als topsporter en regulier als aangepast judoka les. Op dit moment is Bram bezig zijn judoleraar B diploma te behalen en volgt hij de opleiding tot judoleraar in de zorg.

Tim Altena is scheidsrechter niveau A en dojo-assistent
Tim Altena is scheidsrechter op niveau A. Daarnaast is hij ook actief bezig als dojo-assistent bij Stichting Judosport Oost. Hij assisteert bij veel trainingen vooral de techniek lessen. Bij Judotoernooien staat hij meestal als scheidsrechter op de mat, bij veel toernooien en trainingskampen gaat hij ook vaak mee als coach/begeleider. Daarnaast heeft hij in seizoen 2014/2015 de VEOS avonddojo verzorgd.