SJO scoort op Copenhagen open

Resultaten vrijdag 25 maart

Roos Plat (-36kg) en Hugo Hesselink (-38kg) behalen beide het brons in de leeftijd -12 jaar. Bij de -18 jaar behalen Daan Moes, Damian Mulder en Amy Eenhoorn het podium. In de klasse tot 50kg wint Daan Moes al zijn zes partijen met ippon en is hierdoor kampioen. Damian Mulder wint knap het brons in de klasse tot 46kg. Hij stond in de halve finale lange tijd 2 yuko’s voor, maar verliest zijn wedstrijd in de laatste minuut. Amy Eenkhoorn wint het zilver in de klasse -70kg. Vijfde plaatsen zijn er voor Jorn Barneveld -55kg en Kion van den Bos -73kg.

kh1

kh3

Zaterdag 26 maart

We hadden een succesvol ochtend blok in Copenhagen. Alle -15 jaar judoka’s behalen een podium plaats!
Damian van Mierlo (Kiriyoku) wordt 1e (-55kg), Iza Barneveld 2e (-36kg) en Hugo Hesselink (-38kg), Damian Mulder (-46kg) en Amy Eenkhoorn (+57kg) worden derde. Voor Hugo en Damian is dit hun tweede medaille in Copenhagen.

In het laatste blok (-21 jaar) behalen drie SJO judoka’s het podium in Copenhagen. Jelle Snippe wint al zijn vier wedstrijden in de +90kg klasse en is kampioen. Daan Moes (-21 jaar) wordt winnaar van de poule, maar verliest de halve finale in de klasse tot 55kg. Onze Duitse judo vriend Simon Schlichting behaald ook het brons in de klasse tot 60kg.

kh5 kh2 kh4

Morgen zal de gehele groep beginnen aan het trainingskamp.