Plus Wallerbosch Toernooi Tubbergen

In het 1e blok wist Loic Barneveld een knappe 1 plek te halen met mooi judo. Yassin Ghafiki wordt 5e. Mette van Loenen wordt op haar 3e toernooi 4e en neemt een mooie prijs mee naar huis. Chantal Youssef weet al haar partijen te winnen en eindigt op de hoogste plek op het podium.

In het 2e blok kwamen Storm Haverman, Vera Smit en Glen Wolsink in actie. Storm weet al zijn partijen vroegtijdig af te sluiten met mooie punten en eindigt hierdoor op de 1e plaats. Vera Smit verslaat ook al haar tegenstanders en kan op de hoogste plek op het podium gaan staan. Glen Wolsink heeft goed staan judoen en laten zien dat hij vooruitgang boekt.

In het 3e blok waren Soufian Ghafiki, Ricardo Youssef en Gerard Roerink aan de beurt. Soufian wist 2 potten van de 4 met mooie worpen te winnen, en eindigde op een 3e Ricardo liet zien sneller te zijn dan de meeste van zijn tegenstanders en behaalde een 4eplek. Gerard Roerink behaalde hetzelfde aantal punten als 2 tegenstanders, daarom werd er een finale blokje gemaakt waarin Gerard uiteindelijk de 2eplek behaalde, een mooie plek voor deze judoka!

In het laatste blok kwamen de judoka’s Taha Geerdink en Ruben Koning in actie. Taha heeft mooie potten gejudood en eindigde op een 4e plek. Ruben koning wist 2 potten te winnen waar in hij ook van een jongen uit Duitsland won, en ging met brons naar huis.

Naast deze judoka’s heeft er vandaag ook een scheidsrechter van SJO succes geboekt. Iza Barneveld wist te slagen voor haar jeugdscheidsrechter niveau 2 diploma.